Header SatyaYoga
Je bevindt je hier: Home ► Praktische Info
SatyaYoga Locaties

Praktische Informatie

Wil je een proefles, een cursus of losse yogales bijwonen, stuur dan een email naar: info(at)satyayoga.nl of neem contact op via telefoonnummer: 06- 19 650 535. Je kunt ook rechtstreeks een bericht sturen via het contactformulier.

Als je je wilt inschrijven voor de cursus, je inschrijving wilt verlengen en/of een strippenkaart bestellen, dan kun je gebruik maken van het inschrijfformulier.

Afhankelijk van de locatie is de grootte van de groep maximaal 12 personen.

In Studio Moesstraat en het Thetra gebouw zijn yogamatten, kussens en dekens aanwezig. Voor de zittende en liggende oefeningen is het prettig om een eigen handdoek of deken mee te nemen om over je yogamat te leggen.

In Studio Moesstraat is een aparte kleedruimte aanwezig. In het Thetra gebouw is geen afzonderlijke kleedruimte aanwezig, maar indien gewenst, is er wel een mogelijkheid om je om te kleden in de aanwezige toiletruimten.

Het is prettig om gemakkelijk zittende kleding te dragen waarin je je vrij kunt bewegen. Ook is het raadzaam om voor de yogales minimaal een uur van tevoren niet te eten.

Mocht een les door onvoorziene omstandigheden niet doorgaan dan wordt je hiervan per email tijdig op de hoogte gesteld.

Als je een les niet kunt komen, is het fijn als je je even afmeldt. Gemiste lessen kunnen worden ingehaald op ander tijdstip.

Locaties >>>