"As you start to walk on the way, the way appears."
~ Rumi ~
Home Bedrijfsyoga Sonja Praktische Info Recensies Cadeaubon Artikelen
Dana Devi Concert

Mantra Concert met Dana Devi en Tammo Heikens

Vanwege de enthousiaste reacties op het uitverkochte concert in Edanz vorig jaar, organiseer ik opnieuw een heerlijk avondje mantra zingen met Dana. En ze komt niet alleen, want Tammo Heikens komt ook voor ons naar Groningen! Het samenspel van Dana en Tammo is werkelijk magisch!

Ervaar een diepe ontspanning met de verstillende chants & mantra’s van Dana Devi en de meditatieve klanken van sitarspeler Tammo Heikens. Zing mee en laat je omringen door rustgevende muziek en 'ecstatic silence'. Dana’s muziek nodigt je uit om te vertragen, te verstillen en je hart te openen. Haar muziek herinnert ons aan onze essentie, dat we al heel en compleet zijn.

Dana Devi is yogi, muzikante en zangeres. Ze groeide op in een yoga ashram en werd van jongs af aan omringd door de klanken van Indiase mantra’s. Haar muziek werd haar meditatie en nu deelt ze deze rustgevende muziek tijdens (lig)concerten, singing circles en sound journeys. In 2019 kwam haar eerste album 'Doorway to Silence' uit.

Tammo Heikens studeerde Indiase muziek aan het Rotterdamse conservatorium. Hij bespeelt de sitar en laat zich inspireren door eeuwenoude raga's, mantra's en soefi muziek. Op sitar en gitaar begeleidt hij Dana's zang met de meest prachtige melodieën.

Shiva icon

Wanneer? Momenteel geen datum gepland

Shiva icon

Dana Devi beluisteren

Via Bandcamp

Via Open Spotify