"As you start to walk on the way, the way appears."
~ Rumi ~
Home Bedrijfsyoga Sonja Praktische Info Recensies Cadeaubon Artikelen
Dana Devi Concert

Mantra Concert met Dana Devi

Ik heb Dana al vaak gehoord op yogafestivals en andere bijeenkomsten en vond dat het hoog tijd werd om haar ook eens naar Groningen te halen. Het concert in 2022 in Edanz was helemaal uitverkocht! Ik heb haar daarom opnieuw gevraagd naar Groningen te komen en dat is gelukt!

Ervaar diepe ontspanning met de meditatieve chants & mantra’s van Dana Devi. Zing mee en laat je omringen door rustgevende muziek en “ecstatic silence”. Al eeuwenlang hebben mensen vrede en liefde gevonden in mantra’s en gebeden. Dana’s devotionele muziek zal je uitnodigen om te vertragen, te verstillen en je hart te openen.

De mantra’s in het Sanskriet, vaak gecombineerd met de vertaling in het Engels wiegen je heel zachtjes naar de stilte toe. Rustgevende muziek die telkens weer wijst naar de liefde en vrede die altijd al in ons is.

Dana Devi is mantra zangeres, muzikante en yogi. Het is haar passie de harten van mensen te raken met muziek en stilte. Ze groeide op in een yoga ashram en werd al op jonge leeftijd aangetrokken tot Indiase muziek en mantra’s. Ze brengt mensen in diepe ontspanning met zacht gitaarspel en haar helende stem. In 2019 kwam haar eerste album uit: “Doorway to Silence”.

Shiva icon

Wanneer?

Vrijdag 17 november 2023 van 20.00 - 22.00 uur

Waar?

Edanz, Van Oldenbarneveltlaan 6, 9716 EJ Groningen.

Praktische info

Inloop vanaf 19.45 uur. We sluiten het concert af met een kopje thee.

Tickets bestellen

Shiva icon

Dana Devi beluisteren

Via Bandcamp

Via Open Spotify