Header SatyaYoga
Je bevindt je hier: HomeContact ►Locatie

Bereikbaarheid van Studio Moesstraat en Thetra

Studio Moesstraat

Studio Moesstraat is gevestigd aan de Moesstraat 47 in Groningen. De studio bevindt zich op circa 5 minuten lopen van treinstation Groningen Noord. Na 18.00 uur is parkeren in de Moesstraat gratis!

Het Thetra Gebouw

Het Thetra gebouw, Onderduikersstraat 1, is gelegen in de wijk Laanhuizen in Groningen stad, vlakbij het Stadspark en in een zijstraat van de Paterswoldseweg.

Met de auto: Komend vanaf het zuiden van Groningen, richting ringweg West, volg de afslag Martinihal, Leonard Springerlaan. Bij de stoplichten links afslaan, de Paterswoldseweg op. Neem de 3e afslag links, Koeriersterweg. Neem vervolgens de 1e afslag links Gijzelaarslaan. Na 50 m. vind je de Onderduikersstraat aan je linkerhand. NB Deze kant is eenrichtingsverkeer, je moet om het gebouw rijden.

Parkeergelegenheid: In de gehele wijk (Laanhuizen) geldt betaald parkeren. Thetra heeft een eigen parkeerplaats aan de Onderduikersstraat voor een beperkt aantal auto’s. Als je om het gebouw heen rijdt kom je bij de parkeerplaats aan de achterzijde van het gebouw.

Met de bus: halte Paterswoldse weg, Qbuzz lijnen 4, 85, 86, 89, 133, 306, 316, 317, 404, 417.