"Hoe stiller je wordt, hoe meer je kunt horen."
~ Rumi ~
Home Bedrijfsyoga Coaching Sonja Praktische Info Recensies Artikelen
Janu Sirshasana

Extra lange lessen

Let's take it inside!

In deze extra lange lessen gaan we dieper in op een bepaalde āsana, welke voorbereidende oefeningen de āsana toegankelijker maken en hoe je de adem kunt verdiepen en verruimen. Wat kom je tegen in een houding en hoe kun je daar mee omgaan? Ook de yogafilosofie achter de yogahouding komt aan de orde en er is ruimte voor persoonlijke begeleiding en aanwijzingen.

In de XL-les van februari gaan we ons verdiepen in de SARVANGASANA, ook wel de schouderstand of de kaars genoemd. Deze āsana wordt wel de koningin van de āsana's genoemd. En dat heeft een reden! Of eigenlijk meerdere, want er zijn maar weinig āsana's die zo'n veelzijdige invloed uitoefenen op ons lichaam. Het regelmatig oefenen van deze houding zorgt onder meer voor de bestrijding van nek- en rugklachten, ze versterkt de ademspieren, zorgt voor een betere stofwisseling en spijsvertering en stimuleert de doorbloeding in onze organen.

We bouwen de les op naar jouw schouderstand, met of zonder hulpmiddelen, met persoonlijke begeleiding en handvatten die je kunt meenemen in je eigen beoefening of wekelijkse lessen. Er zijn mooie variaties voor iedereen en voor de yogi's die heel makkelijk in de schouderstand staan, heb ik natuurlijk een interessante uitdaging!

Je ontvangt bovendien een hand-out met een beschrijving van de āsana, achtergrondinformatie en variaties en we besluiten de les met een kopje thee en iets lekkers.

Kom jij ook naar deze mini-retreat voor jezelf?

Wanneer?

Zaterdagochtend 8 februari 2020 van 10.00 - 12.00 uur

Waar?

Thetra gebouw, Onderduikersstraat 1 te Groningen

Bijdrage:

€ 20,--

Inschrijven

Wil je deelnemen aan deze les? Meld je dan aan via dit inschrijfformulier.

SARVANGASANA

Matsyasana

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en activiteiten van SatyaYoga?
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang SatyaNieuws in je mailbox:

Aanmelden SatyaNieuws