Bedrijfsyoga in Groningen
Home Bedrijfsyoga Sonja Praktische Info Recensies Cadeaubon Artikelen
SatyaYoga voor bedrijven

Yoga voor bedrijven


SatyaYoga verzorgt workshops en yogalessen voor bedrijven, teams en afdelingen. De yogalessen kunnen op een locatie naar keuze gegeven worden. Voor werknemers kan het praktisch en prettig zijn om de lessen op de werklocatie te volgen. Ook vaste wekelijkse lessen behoren tot de mogelijkheid. SatyaYoga levert zoveel mogelijk maatwerk en de lessen zijn toegankelijk voor iedereen. Tijdens een kennismakingsgesprek wordt gezamenlijk de benadering gekozen die het beste past bij het bedrijf.

Steeds meer bedrijven zijn geïnteresseerd in yogalessen die zijn afgestemd op het bedrijfsleven. Werknemers zitten veel achter het bureau en de computer waardoor er lichamelijke klachten kunnen ontstaan in bijvoorbeeld de nek of rug. De werkdruk is soms hoog en dat kan voor allerlei stress-gerelateerde klachten zorgen. Het beoefenen van yoga geeft handvatten om beter om te gaan met stress en maakt medewerkers bewuster van zichzelf en hun mogelijkheden.

Investeren in de gezondheid van medewerkers loont. Bedrijfsyoga kan bijdragen aan het terugdringen en voorkomen van ziekteverzuim, verhogen van de vitaliteit en gevoel van welzijn van de medewerkers en het voorkomen van mogelijke uitval (burn-out).

Ben je geïnteresseerd in bedrijfsyoga voor je medewerkers en wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte, neem dan gerust contact met me op.